Europe +31 20 77 42 836
USA (347) 379 1998
info@deafsprakenman.nl

Al vroeg in mijn carrière, als salesmanager bij verschillende nationale en internationale bedrijven, kwam ik erachter dat het maken van afspraken een vak apart is. Zelfs de allerbeste accountmanagers die ik tegenkwam hadden moeite om binnen te komen bij een nieuwe klant. Terwijl het mij altijd weer lukte om met de verantwoordelijken aan tafel te komen, soms al na één telefoongesprek.

Ik leerde dat bij het maken van een nieuwe afspraak (een cold call) draait om een aantal vaardigheden waarbij 'lef' en 'luistervaardigheid' de allerbelangrijkste zijn. Lef om alle middelen en kanalen in te zetten om de juiste persoon te spreken te krijgen en luistervaardigheid om de precieze behoefte van de klant te achterhalen, zodat daar direct op in gespeeld kan worden.

Niet iedereen bezit deze vaardigheden, terwijl ze voor mij vanzelfsprekend zijn. Vandaar dat ik besloot mijn kwaliteiten op een andere manier aan te bieden zodat meerdere bedrijven ervan kunnen profiteren. De Afsprakenman was geboren. Als onvermoeibare 'hunter' help ik nu allerlei soorten bedrijven (groot en klein) aan geïnteresseerde klanten en indien gewenst ondersteun ik ze bij het verdere verkoopproces.

Het maakt niet uit om welke branche het gaat. Zo werkte ik al voor klanten binnen de ICT, media, design, detachering, trainingsbureaus en goede doelen. Het is een fantastische ervaring om hun salesresultaten omhoog te zien schieten.

Hoe goed een product of dienst ook is, een succesvolle verkoop begint altijd met minimaal één gekwalificeerde afspraak!